Aito esiintyjä viihdyttää

Rotola-Pukkilasta Tampereessa on parasta ennalta tuntematon kaupunki.
24.11.2015 - 15:00 Veera Tuupanen, kuvat: Laura Talvitie

Ihmiset tunnistavat Miisa Rotola-Pukkilan kadulla päivittäin. Hänen Youtube-videonsa ovat viihdyttäviä, nopeasti katsottavia pätkiä, joilla ei turhia löpistä.

Miisa Rotola-Pukkilan Youtube-kanava Mmiisas on videopalvelun tilatuin suomenkielinen vlogi- eli videoblogikanava. Innostus videoiden tekemiseen lähti Rotola-Pukkilan Even angels will fall -blogin lukijoiden pyynnöstä vuonna 2013. Videoiden tekeminen tuntuu omalta jutulta.

– Olen julkaissut videon joka perjantai kello 15 kahden vuoden ajan. Homma pysyy aitona, koska ajattelen tätä harrastuksena, en työnä.

Videoiden tekeminen on hänelle työtä, sillä yhteistöistä ja mainoksista saa palkkaa. Yhteistyökumppaneiksi hän valitsee ne, joita haluaa oikeasti tukea ja jotka sopivat videoiden sisältöihin.

– Tampereelle muuton jälkeen pohdimme, minkälainen yhteistyö kanavalleni sopisi. Muuttamisen yhteydessä sisustus on ajankohtaista, joten teemme sisustussarjaa Keskon kanssa

Rotola-Pukkila opiskelee puheviestintää Tampereen yliopistossa ensimmäistä vuotta. Opinnot tuntuvat omilta, mutta aikataulut ovat tiukkoja.

Lue lisää Rotola-PukkilanYoutube-urasta ja opinnoista Utaimesta 11/2015.

||

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.