Tammikuun soittolista

11.01.2012 - 09:55 Reetta Rönkä, kuvat: Viena Kytöjoki

Marginaalimusiikkia kuulee nykyään Tampereella, kun Bassoradiosta tuli vuoden vaihteessa puolivaltakunnallinen radiokanava. Ääneen pääsee myös Tampereen musiikkiskene. Dj-kollektiivi Plauge vetää Basson taajuuksilla joka torstai Tampere-aiheista kaupunkiohjelmaa. Plaugen tiskijukat Ville Penttinen ja Miikka Hasari valitsivat Utaimen lukijoille viisi biisiä tammikuiseen tunnelmaan.

1. Modeselektor feat. Thom Yorke: Shipwreck

"Tässä biisissä yhdistyy tyylikkäästi vaihtoehtorock ja vaihtoehtoinen konemusa. Nyt just trendikäs kappale, jota voi kuunnella huoletta kymmenenkin vuoden päästä."

2. Boy & Bear: Milk and sticks

"Tää on sellainen uusi australialainen indie-bändi, joka kahmii paikallisia musapalkintoja. Varmaan lyö läpi Euroopassa ihan pian. Tätä on kiva kuunnella kotona."

3. Kate Bush: 50 words for snow

"On jo nimensä perusteella täydellistä talvimusaa. Sopii Suomeen ja tähän vuoden aikaan. Hyvä tunnelma."

4. Loxy & Resound: Burning Shadows (koko albumi)

"Resound on tamperelainen tuottaja ja Loxy taas englantilainen. Todella synkänpuoleista drum’n’bass –musiikkia. Tämä on puhdasta fiilistelymusaa."

5. Foster the People: Helena beat

"Tää on meidän biisi. Ville oli vuosi sitten Australiassa ja kuuli radiosta hyvän biisin, jonka linkkasi mulle facebookissa. Siinä me sitten eripuolilla maapalloa fiilattiin samaa biisiä."

Lue lisää Tampereen dj-skenestä Utaimesta 1/2012.

||

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.